Studenterfest, aktviteter, kørsel og underholdning
Så skal den have så huen passer til Studenterfesten, der skal ikke mangle noget og det kommer der vist heller ikke til. Men hvorfor ikke krydre hele festen lidt op med sjove indslag og aktiviteter? Lige meget om du leder efter studenterkørsel, sjove indslag til festen eller om det er selve gildet der skal have hele armen, så er du landet det rigtige sted, for her er virkelig alt hvad hjertet måtte begøre til festen.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Bow Combat Fra 2.000 kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Kørsel Fra kr
Bryllup, konfirmation og studenter kørsel

Vi har valgt at samle kørslen til for Bryllup, konfirmation og studenter under et tag. Der er utrolig mange muligheder og spændende køretøjer man kan booke til sådan en dag.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter