Polterabend Idéer & aktiviteter
Her har vi samlet en masse Polterabend Idéer & aktiviteter fra hele landet. du vælger blot den aktivitet du har interesse i derefter kan du se udbyder udfra afstand eller pris. Lige meget om der skal holdes polterabend for kvinder eller mænd, så finder du et bredt udvalg af oplevelser, aktiviteter og udlejning her. Der er alt fra eventcenter til mobile events, der kommer ud til dig, der er da også specielle wellness events listet og enkelte spirituelle oplevelser, dette er selvfølgelig foruden de normale action og fun events du sikkert allerede kender. På vores blog finder du også polterabend artikler og guides til planlægningen, samt hvilke ting du skal være opmærksom på for, at skabe den bedst mulige oplevelse for alle.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Bow Combat Fra 2.000 kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bumper balls Fra 2.000 kr
Bumper balls udlejning & events

Bumper balls er en super sjov opfindelse, der er blevet yderst populært til festelige arrangementer. Deltagerne deles op i hold, hvorefter de iføres en Bumper ball / Bubble ball, der dækker halvdelen af kroppen, hvorefter man typsisk spiller fodbold, King of the hill eller Bumperwars.

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter