Konfirmation aktiviteter & underholdning
Mange ser konfirmationen, som et skridt ind i de voksnes rækker og det bliver fejret med noget af et brag. Men udviklingen over de seneste 10 år har været helt vild, med specielle biler de unge skal køres til festen i, for ikke at tale om aktiviteter og underholdende indslag til konfirmationen virkelig er blevet steppet op.  Her under har vi samlet en masse sjove aktiviteter og underholdende indslag, dog krydret med lidt biler og andet godt, der kunne falde i god jord hos den kommende konfirmant. Vi har opdelt aktiviteterne og de underholdende indslag udfra pris og afstand, så i lettere kan finde noget i nærheden af jer, men på samme tid også har mulighed for, at finde sjove indslag til den rette pris.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Kørsel Fra kr
Bryllup, konfirmation og studenter kørsel

Vi har valgt at samle kørslen til for Bryllup, konfirmation og studenter under et tag. Der er utrolig mange muligheder og spændende køretøjer man kan booke til sådan en dag.

Mobildiskotek Fra kr
Mobil diskotek - Book en DJ

Hvad sætter mere gang i festen end et mobilt diskotek med en professionel DJ bag pulten. Her på listen kan du finde lokale DJs der er klar på at sætte gang i din fest. Hvis du logger ind på siden, vil du kunne se listen over DJs delt op ud fra afstand.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter