Julefrokost for firmaet
Årets julefrokost er nærmest gået over og blevet en kult ting inden for event verdenen, hvor der er gode tilbud at finde både fra restauranter, hoteller, eventcenter, samt møde og kongrescentre.  Her på listen finder du lidt blandet, både totalløsninger til årets julefrokost, men også underholdning og sjove aktiviteter man kan booke til de firmaer, der selv ønsker at planlægge denne dag.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Bow Combat Fra 2.000 kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Mobildiskotek Fra kr
Mobil diskotek - Book en DJ

Hvad sætter mere gang i festen end et mobilt diskotek med en professionel DJ bag pulten. Her på listen kan du finde lokale DJs der er klar på at sætte gang i din fest. Hvis du logger ind på siden, vil du kunne se listen over DJs delt op ud fra afstand.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter