Alt til det fantastiske bryllup
Sidder du og planlægger det helt store bryllup, så er du kommet til det rettested, her har vi nemlig samlet en masse spændende ting, der vil gøre brylluppet til en eventyrlig oplevelse. Her kan du finde alt fra Bryllupskørsel, Bryllups pynt til fantastiske lokationer i kan afholde jeres bryllup. Samt aktiviteter og underholdning der vil være med til at sætte den helt rette stemning.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Hoppeborge Fra 3.500 kr
Hoppeborg udlejning - Lej en Hoppeborg nær dig

På denne side, finder du en masse fantastiske hoppeborge du kan leje til din fest i forskellige designs og størrelser, så der er helt sikkert en der passer til dit arrangement.

Mobildiskotek Fra kr
Mobil diskotek - Book en DJ

Hvad sætter mere gang i festen end et mobilt diskotek med en professionel DJ bag pulten. Her på listen kan du finde lokale DJs der er klar på at sætte gang i din fest. Hvis du logger ind på siden, vil du kunne se listen over DJs delt op ud fra afstand.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.