børnefødselsdag idéer og aktiviteter
Der er virkelig sket en udvikling inden for børnefødselsdage og mulighederne er idag blevet mange, lige fra leje af slushice maskiner, hoppeborge til at få en klovn eller tryllekunstner forbi. Vi har delt fødselsdage op i følgende kategorier: Børnefødselsdage, Teenager fødselsdage, Familiefødselsdage og ikke mindst voksen fødselsdagsfest.  På denne side har vi samlet nogle af de mere populære events til børnefødselsdage lige fra Børnefødselsdags temaer til sjove aktiviteter man kan leje til sit event. 
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Bow Combat Fra 2.000 kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Hoppeborge Fra 3.500 kr
Hoppeborg udlejning - Lej en Hoppeborg nær dig

På denne side, finder du en masse fantastiske hoppeborge du kan leje til din fest i forskellige designs og størrelser, så der er helt sikkert en der passer til dit arrangement.

Leje af Junior bumper balls

Bumper balls er en super sjov opfindelse, der er blevet yderst populært til festelige arrangementer. Deltagerne deles op i hold, hvorefter de iføres en Bumper ball / Bubble ball, der dækker halvdelen af kroppen, hvorefter man typsisk spiller fodbold, King of the hill eller Bumperwars.