Bødekassefest aktiviteter og events
Efter at have kastet mønter i bødekassen hele sæsonen, så nærmer tiden sig nu til en ordenlig Bødekassefest, her skal den virkelig have hele armen, både fejre en sæson med en masse fede kampe, men ikke mindst fejre sammenholdet og vel også at fejre, at nogen han kastet flere penge i bødekassen end andre (og tak til dem). Her på listen, kan man finde en masse pakketilbud til bødekasse fester, så der er både tilbud på enkelte oplevelser som bumper balls, bowcombat og en masse andre aktiviteter, men der er også lavet nogle helt specielle pakketilbud til bødekassefester. der er listet herunder. For at gøre det lettere at finde det helt rette tilbud, så kan man få listet aktivteterne ud fra afstand og udfra pris, hvilket gør det lidt lettere at danne sig et overblik. God Fest til jer her fra X Events
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Bow Combat Fra 2.000 kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Skal der være lidt lækkert til festen, så lej en Fun eller snack maskine. Her finder du nærmeste udlejer af Slushice, popcorn, Candyfloss, softice, beaconchips og lignede maskiner. Hvis du logger ind på siden, kan du søge udfra afstand eller pris til nærmeste udlejer.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter