Blå Mandag aktiviteter
Der er ufattelig mange oplevelser man kan få som klasse på sådan en blå mandag. Vi har på denne side samlet nogle af de hotteste oplevelser og events, hvor hele klassen kan prøve en masse sjove aktiviteter. For at gøre det lettere for jer, så har vi tilmeldt opdelt disse blå mandag oplevelser udfra afstand, så i kan finde de nærste oplevelser nær jer. Bid mærke i, at der findes mange mobile events, der kan køre ud til jer, hvilket kun fremgår inden på den enkelte side.  Husk at booke jeres Blå mandag i så god tid som muligt, da der er mange om budet.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.








Bow Combat Fra 2.000 kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bumper balls Fra 2.000 kr
Bumper balls udlejning & events

Bumper balls er en super sjov opfindelse, der er blevet yderst populært til festelige arrangementer. Deltagerne deles op i hold, hvorefter de iføres en Bumper ball / Bubble ball, der dækker halvdelen af kroppen, hvorefter man typsisk spiller fodbold, King of the hill eller Bumperwars.

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter