Bumper balls udlejning & events
Bumper balls er en super sjov opfindelse, der er blevet yderst populært til festelige arrangementer. Deltagerne deles op i hold, hvorefter de iføres en Bumper ball / Bubble ball, der dækker halvdelen af kroppen, hvorefter man typsisk spiller fodbold, King of the hill eller Bumperwars. 

De mest klassiske bumper balls vi har herhjemme er delt op i børn (1.25m) og voksen (1.55m ca) størrelse, så faktisk kan man spille bumper balls helt ned til 7 års alderen. 

Hvor kan man leje/prøve bumper balls? Idag er der rigtig mange udlejere af Bumper balls, samt eventvirksomheder der tager ud med disse aktiviteter, hvilket betyder, at der ikke er langt til nærmeste sted, man kan prøve disse aktiviteter  eller man kan også leje dem, hvor lejen perioden typisk er på 24 timer.

På listen herunder kan du finde nærmeste udlejer eller steder, hvor du kan prøve bumper balls. det er både muligt at filtere udfra afstand og pris. Hvad koster det at leje bumper balls eller booke et bumper ball event? Priserne svinger lidt fra landsdel til landsdel, dog ser vi typisk at det koster 125-250 kroner pr person for events og at udlejningspriserne ligger mellem 250-400 kroner pr bumper ball.

Bumper balls Oprindelse:

Bumper balls historie er lidt anderledes end hvad de fleste tror, eller Bubble football, som er den oprindelige betegnelse, blev opfundet af Henrik Elvestad and Johan Golden in 2011 i Norge, hvorefter det sprede sig til det mest af United kingdom og derefter udover alle kontinenter. I Danmark begyndte disse bumper balls rigtig at få fat i 2014, hvor vi så flere udlejere begynde at lave events og udleje disse bumper balls og idag er det nok en af de mest efter spurgte events inden for polterabender, blå mandag og bødekassefester. kvaliteten af bumper balls er virkelig blevet bedre med årene og idag, er de meget lettere og mere behagelige at have på.
Log Ind


Glemt Kodeord

Opret en bruger

Registrer Nu
Overblik over siden
Her på siden finder du alle typer events vi har listet.
Super Sjove Fodbolds Kugler ... Vi garanterer, at du får det eventyrligt sjovt