Polterabend Idéer & aktiviteter
Her har vi samlet en masse Polterabend Idéer & aktiviteter fra hele landet. du vælger blot den aktivitet du har interesse i derefter kan du se udbyder udfra afstand eller pris.  Lige meget om der skal holdes polterabend for kvinder eller mænd, så finder du et bredt udvalg af oplevelser, aktiviteter og udlejning her. Der er alt fra eventcenter til mobile events, der kommer ud til dig, der er da også specielle wellness events listet og enkelte spirituelle oplevelser, dette er selvfølgelig foruden de normale action og fun events du sikkert allerede kender. På vores blog finder du også polterabend artikler og guides til planlægningen, samt hvilke ting du skal være opmærksom på for, at skabe den bedst mulige oplevelse for alle.
Filter
Vælg noget
Vælg noget
Vælg noget
Bow Combat Fra kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bumper balls Fra kr
Bumper balls udlejning & events

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

 

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter