Firmafest idéer, underholdning & aktiviteter
Leder du efter idéer til årets firmafest i 2019, så er du kommet til det helt rette sted! - Her kan du nemlig booke events fra en langrække af Danmarks førende eventfirmaer fordelt rundt om i landet.  Under Firmafest, kan du se lidt til alle typer firmafest, men du kan også gå til Firma Julefrokost eller Firma sommerfest, hvis du ønsker noget lidt mere specifikt.  Vi har også delt aktiviteter, underholdning og events i kategorier, hvorefter du kan klikke ind og finde nærmeste leverendør af denne aktivitet eller event. I menuen i højre side kan du indtaste post nummer eller oprette en bruger, så viser systemet automatisk afstanden til den nærmeste leverendør. Du kan også sætte det ud fra pris, hvis dette er ønsket. Mangler i en lokation til årets firmafest, så har vi en liste over eventcenter, kongresscenter og ligende steder, der kunne være passende.
Filter
Vælg noget
Vælg noget
Vælg noget
Bow Combat Fra kr
Prøv Bow combat / Bow Attack / Bow tag

Prøv Bow combat enten hos en udbyder eller lej bow combat af en af de mange udlejere i Danmark.

Bumper balls Fra kr
Bumper balls udlejning & events

Bungee Fra kr
Aktiviteter med Bungee

De fleste tænker nok på Bungee Jump når der bliver nævnt Bungee, men inden for event-verdenen, er der kommet en masse nye spændende bungee aktiviteter henover de sidste 20 år.

Fun & Snack maskiner til udlejning

Mobil diskotek - Book en DJ

Sjov med promillebriller

Mulighederne med promillebriller er mange, men blandt klassikerne finder vi, Promille-Fodbold, Promille-Hockey, Promille-Sumo-Stafet, men der er mange flere muligheder.

 

Sumodragter Fra kr
Se de mange sjove aktiviteter med sumodragter

Sumodragter er nok mest kendt for sumobrydning / Sumo-wrestling, men der er også mange andre aktiviteter de kan bruges til. klik ind her og se de mange muligheder, samt find nærmeste udlejer af disse sjove dragter